انواع سمعک زیمنس (سمعک سیگنیا)
سمعک های زیمنس از لحاظ سیستم پردازشی شکل ظاهری و سطح تکنولوژی دسته بندی می شوند. انواع سیستم پردازشی سمعک زیمنس AX (2021-2022): Augmented Exprience X (2019-2020): Exprience Nx (2017-2018): Natural Exprience Px (2016-2017): Primax Bx (2014-2015): Binax Micon: 2012 انواع سطح تکنولوژی سمعک زیمنس High-end بالاترین سری تکنولوژی سمعک فراهوشمند زیمنس سری ۷ می باشد که 68 باند کانال دارد. advance سری ۵ تکنولوژی سمعک فراهوشمند زیمنس حدود ۴۸ باند و کانال دارد. essential سری ۳ تکنولوژی سمعک فراهوشمند زیمنس ۳۲ باند و کانال دارد. basic سری یک و دو تکنولوژی سمعک هوشمند زیمنس ۱۶ باند و کانال …
سمعک های زیمنس از لحاظ سیستم پردازشی شکل ظاهری و سطح تکنولوژی دسته بندی می شوند.
انواع سیستم پردازشی سمعک زیمنس
- AX (2021-2022): Augmented Exprience
- X (2019-2020): Exprience
- Nx (2017-2018): Natural Exprience
- Px (2016-2017): Primax
- Bx (2014-2015): Binax
- Micon: 2012
انواع سطح تکنولوژی سمعک زیمنس
- High-end
بالاترین سری تکنولوژی سمعک فراهوشمند زیمنس سری ۷ می باشد که 68 باند کانال دارد.
- advance
سری ۵ تکنولوژی سمعک فراهوشمند زیمنس حدود ۴۸ باند و کانال دارد.
- essential
سری ۳ تکنولوژی سمعک فراهوشمند زیمنس ۳۲ باند و کانال دارد.
- basic
سری یک و دو تکنولوژی سمعک هوشمند زیمنس ۱۶ باند و کانال دارد.
انواع شکل ظاهری سمعک زیمنس
- Styletto
نوعی سمعک ریک است یعنی رسیور داخل مجرای گوش می رود ولی نسبت به سمعک های ریک زیمنس باریک تر است و شارژر القایی دارد.
- Motion
سمعک پشت گوشی زیمنس را موشن میگویند که همراه با هوک، شلنگ و قالب داخل گوش می رود.
- Pure
نوعی سمعک پشت گوشی ریک است به این معنا که دیگر شلنگ ندارد و سمعک توسط رسیور داخل گوش جای می گیرد به علت نزدیکی رسیور به پرده گوش کیفیت صدا نسبت به سمعک پشت گوشی بالاتر است.
- Pure charge & Go
سمعک شارژی ریک زیمنس را pure charge & go می نامند. دیگر نیازی به باتری ندارند و با ۴ تا ۵ ساعت شارژ کردن سمعک ۱۵ تا ۲۰ ساعت میتوان از سمعک استفاده کرد دو مدل شارژر برای این گروه سمعک وجود دارد برای سمعک های ۲۰۱۸ زیمنس شارژر بدون درب است ولی شارژر سمعک ۲۰۲۰ زیمنس درب دار است.
- Cellion
نوعی سمعک ریک شارژی زیمنس می باشد. که فقط در تکنولوژی primax موجود است.
- Silk
سمعک نامرئی زیمنس را سیلک میگویند. نیازی به قالبگیری ندارد. کوچکترین سمعک که توسط ربات ساخته می شود. روی سمعک قرار می گیرد که حکم همان قالب را دارد. برای انواع سایز های گوش مناسب است. پیچش و اکوی کمتری نسبت به سایر سمعک های داخل گوشی دارد. این سمعک مخفی حتی برای افرادی که فرکانسهای بم نرمال دارند هم مناسب است.
- Insio
سمعک نامرئی زیمنس را که با قالب گیری می سازند را اینزیو می گویند. یعنی از گوش فرد در قالب گیری انجام می شود و متناسب با سایز گوش هر فرد سمعک ساخته می گردد. سمعک مخفی زیمنس نسبت به سمعک های سیلک ظاهر بزرگتری دارد و برای کم شنوایی ملایم تا متوسط حدود ۷۰ دسی بل مناسب است.
سیستم پردازشی signia xperience
سیگنیا Xperience نام جدید سری سمعک های فرا هوشمند آلمان با فناوری جدید است. تراشههای هوشمند و سیستمهای اجرایی این سمعک ها پردازش صدا را در زمانهای جدید هدایت می کند به طوری که در محیط های شلوغ و پر همه سمعک صداهای گفتاری را بلندتر می کند و نویز ها را کاهش می دهد. اولین سنسور اکوستیکی حرکتی دنیا در این سیستم پردازشی تعبیه شده به طوری که حتی در حین حرکت و دویدن و قدم زدن می توانید صدا را از تمام جهات با کیفیت بالا بشنوید.
بلوتوث سمعک زیمنس
سیستم بلوتوث در سمعک جدید زیمنس باعث می شود بتوانید تماسهای تلفنی، موسیقی و صدای تلویزیون را به صورت مستقیم مانند هندزفری از داخل سمعک بشنوید. در موبایل های اپل بلوتوث سمعک به بلوتوث موبایل وصل میشود و کاربر قادر است ویس ها موزیک و مکالمه تلفنی را مانند هندزفری مستقیم از داخل سمعک بشنود اما در سیستم عامل موبایل اندروید باید اکسسوری جداگانه تهیه شود دو نوع اکسسوری برای سمعک زیمنس موجود است:
- Stream Line Mic برای گوش دادن به موسیقی موزیک و مکالمه موبایل است
- Stream Line TV برای شنیدن تلویزیون می باشد
سنسور آکوستیکی حرکتی
حسگرحرکتی در سمعک جدید زیمنس اطلاعات مهم در مورد حرکت کاربر را جمع آوری می کند و بر اساس این داده ها پردازش صدا را انجام می دهد. حسگر صوتی در سمعک زیمنس مکان یابی صدا، پردازش صدای خود کاربر و نسبت سیگنال به نویز را پردازش میکند. یعنی با جمع آوری این اطلاعات و ویژگی های مربوط به محیط صوتی کاربر سمعک درک گفتار را افزایش می دهد.
تسلط کامل بر شخصی سازی صدا
سیستم your sound با کمک سنسور آکوستیکی حرکتی سمعک نیازهای شخصی و متغیر کاربر را شناسایی میکند و تقویت و پردازش صدا را انجام می دهد.
سیستم ovp
این سیستم جهت عدم پیچش و اکوی صدا می باشد. یعنی سمعک صدا را ضبط می کند در نتیجه موقع صحبت کردن خودکار صدایش دوباره تقویت نمیشود و از پیچش و اکوی صدا جلوگیری می کند.
فناوری sound scape
فناوری sound scape سمعک کمک میکند تا در محیط های شلوغ نسبت سیگنال به نویز افزایش یابد یعنی صدای همهمه و نویز را کاهش میدهد و گفتار واضح تر به گوش فرد می رسد.
میکروفن چرخشی سمعک
وجود چندین میکروفون چرخشی در سمعک باعث می شود صداها از همه جهات دریافت شود. سیستم narrow directional در روی لب گوینده زوم می کند تا درک بهتری از صحبت را به فرد برساند.
سیستم رازداری سمعک با touch control
یکی دیگر از تکنولوژیهای جدید زیمنس امکان تغییر ولوم و تغییر برنامه سمعک از طریق موبایل است به صورتی که اپلیکیشن touchcontrol یا signia app روی موبایل کاربر نصب می شود (اندروید و ios ) و می تواند در صورت لزوم صدای سمعک را تغییر دهد و در سمعک های سری ۵ و ۷ زیمنس امکان تغییر جهت میکروفونهای سمعک هم وجود دارد.
ارتباط ادیولوژیست با بیمار از طریق سیستم Tele care
این فناوری جهت ارتباط ادیولوژیست با بیمار از راه دور می باشد. حتی اگر کاربر سمعک در شهر دیگر یا کشور دیگری هم باشد برای تنظیم سمعک میتواند با ادیولوژیست ارتباط برقرار نموده و از راه دور تغییرات انجام گردد.
سیستم پردازشی NX
پلتفرم سیگنیوم x در سال ۲۰۱۷ معرفی شد و در سال ۲۰۱۸ وارد ایران گردید در این سیستم پردازشی برای اولین بار از آن استفاده شد یعنی کاربری که سمعک استفاده می کند صدای خودش را کاملا طبیعی می شنود و اکو و پیچش صدا به حداقل می رسد وجود میکروفون های چرخشی باعث شد که درک صدا در محیطهای شلوغ به بهترین نحو انجام گردد معرفی شارژر جدید در این پلتفرم انجام شد بدین صورت که سمعک نیازی به باتری دیگر ندارد و حتی باتری های قابل شارژ هم لازم نیست کافی سمعک را درون دستگاه شارژر قرار داده به اندازه ۴ تا ۵ ساعت و کاربر ۱۵ تا ۲۰ ساعت سمعک را می تواند استفاده کند این سیستم پردازشی در سمعک پشت گوشی سمعک نامرئی اتصال بلوتوثی بین سمعک و موبایل پشتیبانی از راه دور باطل کرد. از دیگر ویژگیهای این پلتفرم است امکان استفاده از اپلیکیشن تاچ کنترل امکان استفاده از سیستمهای که راست برای کم شنوایی های یک طرفه است که صدای تلویزیون را مستقیماً به شنود از طریق میکروفون که به موبایل وصل میگردد و صدای مکالمه تلفنی موسیقی را مانند هندزفری از داخل سمعک میشنود از دیگر ویژگی سری NX سمعک است.
سیستم پردازشی Primax
سمعک سیگنیا با معرفی پلتفرم پرایمکس در سال ۲۰۱۶ گام اساسی در صنعت سمعک برداشت شرکت زیمنس معرفی سلیون پرایمکس اولین سمعک قابل شارژ باتری لیتیومی را عرضه کرد از دیگر فناوری های موجود در این سیستم پردازش ای می باشد که برای اولین بار عرضه گشت این سمعک نامرئی دیگر نیازی به قالب گیری ندارد و توسط ربات ساخته میشود سب برای انواع کمشنوایی تا حدود ۷۰ دسی بل مناسب برای انواع سایز کانال گوش مناسب برای تجویز های فوری مناسب برای افرادی که که شنوایی فرکانس بالا دارند و شنوایی آنها در فرکانسهای بم نسبتاً نرمال است.
محصولات جدید سمعک X
Styletto X
- سمعک شارژی زیمنس برنده طراحی نوین سمعک در سال ۲۰۱۹ شده است.
- ظاهری شیک برای کاربران
- شارژر القایی یعنی دستگاه را ۳ ساعت شارژ کنید و سه دور کامل از سمعک استفاده کنید.
- شارژر کوچک و جیبی و قابل حمل در همه جا
- دارای سنسور آکوستیکی_حرکتی جهت درک همه صدا از همه جهات
- میکروفن چرخشی و زوم روی لب گوینده
- دارای تعداد باند و کانال بالا
- اتصال بلوتوثی به سایر وسایل جانبی مانند موبایل و تلویزیون و لپتاپ
- سیستم وایرلس جهت افزایش درک شنیداری
- سیستم OVP جهت حذف صدای پیچش و اکو
- مناسب برای انواع کم شنوایی از ملایم تا شدید
- دارای سیستم درمان وزوز گوش
- قابلیت تنظیم با موبایل با برنامه touchcontrol و signia app
Pure charge& go X
- سمعک شارژی زیمنس دارای شارژر درب دار است.
- شارژر کار رطوبت گیری سمعک راهم انجام می دهد.
- برای کم شنوایی ملایم تا شدید مناسب است و در کم شنوایی عمیق هم رسیور HP ساخته می شود.
- همه ویژگی های سمعک ایکس در این مدل سمعک قابل شارژ وجود دارد یعنی سنسور آکوستیکی حرکتی، چند میکروفون بودن،میکروفون چرخشی، حذف صدای اکو و پیچش، سیستم وایرلس جهت افزایش درک شنوایی، قابلیت تبدیل شدن سمعک به هندزفری با اپل و اندروید.
- سمعک جدید زیمنس قابلیت شارژ سریع دارد یعنی با ۴ الی ۵ ساعت شارژ کردن سمعک ۱۵ تا ۲۰ ساعت میتوان استفاده کرد.
- دو نوع قالب می توان برای این سمعک شارژی استفاده کرد ترجیحاً قالب آماده اروپایی که در سایزهای مختلف می باشند تجویز می گردد. این قالب ها از جنس سیلیکون نرم هستند به اسم کلیک اسلیو و کلیک دام. که کاملاً داخل مجرای گوش جای می گیرد و از کیپی و سنگینی گوش جلوگیری می کند. برای کاربرانی که به این نوع قالب عادت ندارند یا ظرافت بیش از حد این قالب ها اذیتشان می کند قالب ساختنی کلیک مولد را توصیه میکنیم به این صورت که از گوش فرد قالبگیری انجام میشود و متناسب با آن قالب سیلیکون سخت ساخته می گردد.
- تعداد بالای باند و کانال در سمعک جدید شارژی زیمنس باعث شده شنوایی خوبی برای کاربربه ارمغان بیاورد.
- تعداد باند و کانال در سری سه ایکس ۳۲ ،در سری ۵ ایکس ۴۸ و در سری ۷ ایکس 68 است.
- در سری ۵ و ۷ ایکس کاربر میتواند با اپلیکیشن موبایل جهت میکروفون ها را هم تغییر دهد یعنی اگر در محیط پر سر و صدا و شلوغ هستید و با وجود اینکه سمعک هم روی گوشتان است باز هم درک شنوایی خوبی ندارید می توانید از طریق برنامه موبایل، هم ولوم سمعک را زیاد کنید و هم جهت میکروفون را بچرخانید به سمت گوینده.
Pure 312 X
- همه ویژگی های سمعک شارژی سری ایکس را این سمعک که جدید دارد.
- با این تفاوت که دیگر شارژی نیست و باتری سایز ۳۱۲ می خورد.
- برای انواع کم شنوایی با رسیور های مختلف قابل استفاده است
- مدت زمان مصرف باتری با توجه به میزان کم شنوایی متفاوت است. به طور میانگین حدود ۷ تا ۱۲ روز زمان میبرد تا باتری به اتمام برسد.
Silk X
- سمعک نامرئی زیمنس جدیدترین مدل سمعک می باشد که توسط ربات ساخته میشود.
- این سمعک مخفی کاملاً درون مجرای گوش جای می گیرد.
- قالبی که روی سمعک قرار میگیرد از جنس سیلیکون نرم است و سایز بندی متفاوتی دارد.
- سمعک سیلک همان سمعک iic می باشد با این تفاوت که دیگر نیازی به قالبگیری نیست تحویل همان لحظه است.
- همه ویژگی های سری ایکس را دارا می باشد یعنی تعداد باندو کانال بین ۳۲ تا 68 است .
- با اپلیکیشن موبایل قابل تنظیم است.
- کاربر به راحتی میتواند از گوشش در بیاورد و بگذارد برای کم شنوایی ملایم و متوسط حدود ۶۵ دسی بل تجویز میشود.
- کوچکترین سمعک در دنیا معرفی شده که با کیفیت بالا مورد رضایت کاربران قرار گرفته.
- این سمعک مخفی به رنگ قرمز و آبی است که نمایانگر گوش راست و چپ می باشد.
- برای افرادی که پرده گوش ندارند یا دائماً عفونت گوش دارند این سمعک نامرئی را توصیه نمی کنیم چرا که در مجاورت جرم و رطوبت و عفونت گوش قرار میگیرد و خرابی آن افزایش پیدا می کند.
- سمعک سیلک کراس هم در این رده تکنولوژی موجود است که راست برای کاربرانی مناسب است که کم شنوایی یکطرفه دارند و کاندید سمعک معمولی نیستند چون یک پوشش آن کاملا ناشنوا است به این گونه عمل میکند که روی هر دو گوش این سمعک نامرئی گذاشته میشود میکروفون سمعک گوش بدتر صداها را دریافت میکند و به سمعک گوش بهتر به صورت وایرلس منتقل می کند در نتیجه فرد صداها را از همه جهان و نرمال می شنود که سمعک با ی کراس هم برای افرادی است که یک گوش ناشنوا در گوش دیگر نیمه شنوا دارند که باز هم با توجه به میزان کم شنوایی شان می توانند سمعک نامرئی کراس یا سمعک ریک کراس استفاده کنند.
محصولات جدید سمعک NX
Pure charge & go NX
- همه ویژگی های سمعک سری NX را دارد.
- نوعی سمعک شارژی هوشمند می باشد با ۵ ساعت شارژ کردن 15 تا ۲۰ ساعت شارژ را نگه می دارد.
- شارژر سمعک نقش رطوبت گیری سمعک را هم ایفا میکند.
- با پاور بانک موبایل و فندک ماشین شارژ می شود.
- برای انواع کم شنوایی ملایم تا شدید مناسب است برای کم شنوایی عمیق قالب HP سفارش داده میشود که تا حداکثر کم شنوایی را پوشش دهد.
- برای کودکان هم مناسب است علاوه بر کیفیت دظاهر مناسبی هم دارد.
- تعداد باند و کانال سمعک بین 16 تا 68 می باشد.
- در ۵ سری ۱ ۲ ۳ ۵ و ۷ x موجود است.
- برنامه درمان وزوز گوش در سری ۲/۵/۷ NX سمعک شارژی زیمنس وجود دارد.
- سیستم تنظیم سمعک با موبایل و تنظیم سمعک توسط ادیولوژیست از راه دور حتی کشور به کشور دیگر.
- دارای سیستم وایرلس و بلوتوث جهت اتصال سمعک به وسایل جانبی دیگر مثل موبایل، لپ تاپ ،تلویزیون و قابلیت هندزفری شدن سمعک.
Pure 312 NX
- همه ویژگی های سمعک سری ایکس را دارد.
- از بهترین سمعک فراهوشمند رده NX زیمنس می باشد.
- با باتری ۳۱۲ کار می کند. طول عمر باتری بستگی به میزان کم شنوایی بین ۱۷ تا ۱۲ روز طول میکشد.
- برای انواع کمشنوایی ملایم تا عمیق مناسب است و در صورت لزوم می توان رسیور HP هم سفارش داد که حداکثر میزان تقویت را دارد.
- در سه سطح تکنولوژی 3 / 5/ 7 موجود است.
- برنامه درمانی وزوز در همه انواع سمعک زیمنس رده NX وجود دارد.
- برای کودکان بزرگسالان هم مناسب است.
- سیستم تنظیم سمعک با موبایل و تنظیم سمعک توسط ادیولوژیست از راه دور حتی کشور به کشور دیگر.
- دارای سیستم وایرلس و بلوتوث جهت اتصال سمعک به وسایل جانبی دیگر مثل موبایل، لپ تاپ ،تلویزیون و قابلیت هندزفری شدن سمعک.
Pure 10 NX
- کوچکترین سمعک پشت گوشی دنیا میباشد.
- ظاهر سمعک بسیار کوچک و مخفی است که پشت گوش زیر موها پنهان می شود و توسط رسیور نامرئی و نازک به داخل گوش می رود.
- برای انواع کم شنوایی ملایم تا شدید مناسب است برای افرادی که میزان کم شنوایی شان حدود ۸۰ دسی بل یا بدتر است متذکر می شویم که طول عمر باتری سمعک خیلی کوتاه است مثلاً در حد ۳ الی ۴ روز و تصمیمگیری برای تهیه این سمعک و اولویت خود کاربر مطرح است که ظاهر کوچک سمعک برایش مهم است یا طول عمر باتری سمعک.
- به علت کوچک بودن برد سمعک قابلیت وایرلس و بلوتوث را ندارد یعنی به وسایل جانبی دیگر وصل نمی شود اما با اپلیکیشن موبایل می توان ولوم سمعک و برنامه ها را تغییر داد.
- برای نوزادان کودکان و افراد بزرگسال مناسب است.
- سمعک ریک مخفی فقط مدل باتری خور دارد.
- موجود در ردههای 3 /5 / 7 NX
- تعداد باند و کانال سمعک بین ۳۲ تا ۶۸ است.
Motion NX
- سمعک پشت گوشی زیمنس در سه رده 3/5/7 NX موجود است.
- تمام ویژگیهای سمعک NX را دارا است. از قبیل باند وکانال ها، میکروفن ها ،قابلیت اتصال بلوتوثی به دیگر وسایل جانبی و وایرلس بودن سمعک
- برای انواع کم شنوایی مناسب است.
- شلنگ قالب به داخل گوش م یرود و نوع قالب بستگی به سایز کانال گوش هر فرد و میزان کم شنوایی است.
- باتری که استفاده می شود سایز13/ ۳۱۲ و ۶۷۵ است. طول عمر باتری بین ۱۰ روز تا یک ماه می باشد.
- سمعک پشت گوشی قوی موشن قدرت زیادی دارد و خرابی آن بسیار کم است.
- محدودیت سنی برای استفاده از این سمعک وجود ندارد.
- برای کاربرانی که بینایی خوبی ندارند، لرزش دست دارند یا اصطلاحا کم توان هستند، مناسب است چرا که سایز بزرگ باعث سهولت در استفاده از سمعک میشود.
Silk NX
- کوچکترین سمعک داخل گوشی سمعک می باشد که توسط ربات ساخته میشود و نیاز به قالبگیری ندارد.
- در دو رنگ قرمز و آبی موجود است رنگ قرمز برای گوش راست و رنگ آبی برای گوش چپ می باشد.
- یک عدد پین روی سمعک قرار دارد برای در آوردن سمعک از گوش می باشد.
- سمعک نامرئی در هر برند فقط باطری خور دارد و مدل شارژی در سمعک داخل گوشی وجود ندارد
- طول عمر باتری بسته به میزان کم شنوایی بین ۴ تا ۷ روز متغیر است.
- سمعک های داخل گوشی توسط ربات ساخته میشوند به علت ظریف بودن قابلیت اتصال بلوتوث ندارند اما با اپلیکیشن موبایل قابلیت تنظیم ولوم و برنامه را دارا است.
- برای انواع سایز کانال گوش مناسب است برای انواع کمشنوایی متوسط حدود ۷۰ دسی بل پاسخ گو می باشد.
- حتی کم شنوایی هایی که فرکانس بم در آنها خوب است هم به خوبی به این سمعک جواب میدهند.
- سمعک کراس سیلک برای افرادی مناسب است که یک گوش سالم و یک گوش کاملاً ناشنوا دارند. سمعک نامرئی سیلک روی هر دو گوش قرار می گیرد. در این صورت فرد از دو جهت نرمال و طبیعی میشنود و برای افرادی که یک گوش کاملا ناشنوا و گوش دیگر نیمه شنوا باشد، سمعک بای کراس تجویز می گردد.
- درمان وزوز گوش با سمعک نامریی فراهوشمند سیلک به خوبی انجام میشود.
Insio NX
- سمعک داخل گوشی زیمنس ، اینزیو دارد که از گوش فرد قالب گیری میشود و متناسب با سایز گوش سمعک ساخته می گردد.
- تمام تکنولوژیهای سیستم پردازشی NX را دارا می باشد.
- تعداد باند و کانال بالا، چند میکروفون بودن و چرخشی بودن میکروفون ها، سیستم وایرلس و ارتباط دو گوشی تنظیم سمعک با موبایل، درمان وزوز با سمعک زیمنس از دیگر کارایی این سمعک ریز و مخفی می باشد.
محصولات جدید سمعک PX
تمام ویژگی سیستم پردازشی پرایمکس در سمعکهای زیر وجود دارد. و فقط شکل ظاهری سمعک تغییر می کند.
Pure 13 px
Pure 312 px
Ace px
Cellion px
Silk px
Insio px
سمعک نامرئی زیمنس / قیمت سمعک نامرئی زیمنس
سمعک نامرئی و سمعک مخفی در برند زیمنس یا سیگنیا سمعک سیلک و Insio می باشد که کاملا درون کانال گوش جای میگیرد. در گروه PX / NX/ X موجود است. قیمت سمعک نامریی زیمنس آلمان از حدود 5 میلیون تومان برای هر گوش شروع می شود
کوچکترین سمعک زیمنس / قیمت سمعک داخل گوشی زیمنس
کوچکترین سمعک نامرئی زیمنس آلمان یا سیگنیا مدل silk و iic است. که دید بسیار اندکی دارد.و در بعضی از کانال های گوش که سایز مناسبی دارند، اصلا دید ندارد. قیمت کوچکترین سمعک و سمعک نامرئی زیمنس یا سیگنیا از حدود 5 میلیون تومان برای گوش شروع می شود.
سمعک شارژی زیمنس / قیمت سمعک داخل گوشی زیمنس
سه نوع سمعک شارژی در برند زیمنس معرفی شده. نوع اول که در گروه پرایمکس معرفی شد با شارژر لیتیومی و سمعک Cellio px نام دارد. نوع دیگر سمعک شارژی زیمنس در گروه NX به نام Pure charge&go nx رونمایی شد که دارای شارژر درب دار است. جددیترین سمعک شارژی زیمنس یا سیگنیا Styletto x نام دارد که دارای شارژر القایی می باشد. یعنی با سه ساعت شارژ کرئن دستگاه شبیه پاوربانک عمل میکند و می توان سه دور سمعک را با آن شارژ کرد. قیمت سمعک شارژی سیگنیا یا زیمنس از حدود 5/5 میلیون تومان شروع می شود.
سمعک پشت گوشی و ریک زیمنس / قیمت سمعک پشت گوشی زیمنس
سمعک پشت گوشی زیمنس در رده px / nx موجود است و سمعک ریک زیمنس یا سیگنیا در تمامی رده ها وجود دارد. سمعک پشت گوشی در دو نوع باتری خور و شارژی تجویز می گردد. قیمت سمعک پشت گوشی زیمنس از حدود 5 میلیون تومان شروع می شود.
سمعک سوپرپاور زیمنس / قیمت قوی ترین سمعک زیمنس
قوی ترین سمعک سوپرپاور زیمنس motion sp و octive نام دارد که تا افت عمیق 120 دسی بل را پوشش میدهد. برای نوزادان کم شنوا که کم شنوایی عمیق دارند هم مناسب است. سمعک ریک زیمنس هم اگر با رسیور HP تجویز گردد برای کم شنوایی عمیق مناسب است. قیمت سمعک سوپرپاور زیمنس یا سیگنیا از حدود 6 میلیون تومان می باشد.
قیمت سمعک زیمنس آلمان
امروزه سمعک زیمنس از لحاظ تکنولوژی در سطح بالایی قرار دارد. تنوع محصولات در سمعک سیگنیا بیش از ده ها مورد است و برای انواع کم شنوایی مناسب است. قیمت سمعک زیمنس با توجه به تکنولوژی بکار رفته در آن از حدود 5 میلیون تومان در هر گوش شروع می شود. و برند های تحت لیسانس زیمنس مثل AM، رکستون از حدود قیمتی 2/500/000 تومان می باشد.
سمعک اکتیو پرو Active Pro
سمعک اکتیو پرو از برند سیگنیا (Signia) یکی از پیشرفته ترین سمعکهای موجود در بازار است که طراحی و عملکردی شبیه به هدفونهای بیسیم دارد. این سمعک برای افرادی طراحی شده است که به دنبال ترکیبی از عملکرد بالا و ظاهری مدرن هستند. در ادامه به بررسی ویژگیها و مشخصات این سمعک میپردازم:
طراحی و ظاهرسمعک اکتیو پرو
شکل ظاهری: سمعک اکتیو پرو برای آن دسته از افرادی که با ظاهر سمعک مشکل دارند، توصیه می شود. سمعک اکتیو پرو شبیه به هدفونهای بیسیم یا ایرپاد است که برای استفاده روزانه و در مکانهای عمومی بسیار مناسب است. این طراحی مدرن به گونهای است که از نظر دیگران به عنوان یک وسیله کمکی شنیداری قابل تشخیص نیست و بیشتر شبیه به اکسسوری موبایل است.
رنگها: این سمعک در رنگهای متنوعی عرضه میشود تا با سلیقههای مختلف مطابقت داشته باشد.
کیفیت صدا و فناوری
کیفیت صدا: سمعک اکتیو پرو دارای کیفیت صدای بسیار بالا و شفاف است. در واقع از پلتفرم AX سیگنیا پیروی می کند. این سمعک مجهز به فناوریهای پیشرفته پردازش صدا است که تجربه شنیداری طبیعی و بدون نویز را فراهم میکند. حتی برای مواقعی که در محیط شلوغ قرار می گیرید، سمعک اکتیو پرو این قابلیت را دارد که صدای گفتار را از نویز تشخیص دهد..
تکنولوژی : OVP این فناوری به کاربر امکان میدهد تا صدای خود را به صورت طبیعی بشنود. این ویژگی به ویژه برای افرادی که مکالمات یا سخنرانیهای زیادی دارند، بسیار مفید است.
اتصال به گوشی هوشمند: سمعک اکتیو پرو از طریق بلوتوث به گوشیهای هوشمند با سیستم عامل اندروید و ios متصل میشود و شما می توانید مکالمات موبایل و موزیک را به صورت مستقیم از سمعک مانند ایرپاد بشنوید و همچنین کاربر میتواند به راحتی تنظیمات سمعک را از طریق اپلیکیشن موبایل سیگنیا کنترل کند.
امکانات و ویژگیهای سمعک اکتیو پرو
شارژ دهی: سمعک اکتیو پرو دارای باتریهای قابل شارژ است که با هر بار شارژ، امکان استفاده طولانی مدت تا 26ساعت را فراهم میکند.
میکروفونهای جهتدار: این ویژگی به بهبود شنوایی در محیطهای شلوغ کمک میکند و صداهای محیط را به صورت واضح و بدون نویز دریافت میکند.
پشتیبانی از استریمینگ: این سمعک قابلیت پخش مستقیم موزیک و تلویزیون و مکالمات را از طریق اکسسوری مربوطه دارد.
ویژگیهای کلیدی سمعک اکتیو پرو
تکنولوژی هوشمند: سمعکهای اکتیو پرو براساس تکنولوژیهای پیشرفته مانند پردازش صدای دیجیتال و قابلیت تنظیم خودکار صدا بر اساس محیط کاربر، عمل می کنند.
کیفیت صدای بالا: این سمعکها با استفاده از الگوریتمهای پیشرفته، صدای واضح و طبیعیتری را ارائه میدهند.
طراحی ارگونومیک: طراحی این سمعکها به گونهای است که راحتی در استفاده را فراهم کرده و امکان استفاده در طولانیمدت را میدهد.
اتصال بیسیم: اکتیو پرو قابلیت اتصال به دستگاههای مختلف از جمله تلفنهای هوشمند و تلویزیون را از طریق بلوتوث دارد.
عمر باتری طولانی: این سمعکها با باتریهای با دوام بالا ارائه میشوند که نیاز به تعویض مکرر باتری را کاهش میدهد.
ویژگیهای شخصیسازی: کاربران میتوانند تنظیمات مختلفی را بر اساس نیازهای شنیداری خود شخصیسازی کنند.
دوام و مقاومت بالا: سمعک اکتیو پرو دارای دوام بالا و مقاومت در برابر رطوبت و گرد و غبار است که طول عمر آن را افزایش میدهد.
به طور کلی، سمعک داخل گوشی شارژی اکتیو پرو یک گزینه مناسب برای افرادی است که به دنبال یک سمعک با کارایی بالا، طراحی مخفی و قابلیتهای پیشرفته هستند.
برای جزئیات دقیقتر و مشاوره در مورد اینکه آیا سمعک اکتیو پرو مناسب شما است یا خیر، با متخصصین ما در مرکز ارزیابی شنوایی و سمعک کیمیا مشورت کنید.
سمعک اکتیو پرو برای چه میزان کم شنوایی مناسب است؟
سمعک داخل گوشی شارژی اکتیو پرو معمولاً برای افرادی که دچار کمشنوایی خفیف تا متوسط هستند، مناسب است. این نوع سمعکها به گونهای طراحی شدهاند که بتوانند بهبود شنوایی در موقعیتهای مختلف، از مکالمات روزمره تا گوش دادن به موسیقی، را ارائه دهند.
با این حال، برای کمشنواییهای شدیدتر ممکن است نیاز به سمعکهای قدرتمندتری باشد که توانایی بیشتری در تقویت صدا داشته باشند. قبل از انتخاب هر نوع سمعک، بهتر است با یک متخصص شنواییشناس مشورت کنید تا ارزیابی دقیقی از میزان کمشنوایی شما انجام دهد و سمعک مناسبی را پیشنهاد دهد.
تعداد باند و کانال سمعک اکتیوپرو چقدر است؟
سمعک داخل گوشی شارژی اکتیو پرو دارای 24 تا 48 باند و کانالهای پردازشی است. باندها و کانالها در سمعکها نقش مهمی در تنظیم و تقویت صدا دارند.
باند سمعک: باندها به تعداد بخشهای فرکانسی اشاره دارند که سمعک میتواند در آنها صدا را پردازش و تقویت کند. تعداد بیشتر باندها به معنی تنظیم دقیقترو نقطه به نقطه صداها در فرکانسهای مختلف است.
کانال سمعک: کانالها به تعداد مسیرهای پردازش صدا در سمعک اشاره دارند. هر کانال میتواند به صورت مستقل تنظیم شود تا به کاربر تجربه شنیداری بهتری ارائه دهد.
سمعک اکتیوپرو با داشتن تعداد بیشتری از باند و کانال، میتواند صدای محیط را با دقت بیشتری پردازش کند و به کاربران کمک کند تا در موقعیتهای مختلف بهتر بشنوند.
آیا سمعک اکتیوپرومجهز به میکروفن های دایرکشنال است؟
بله، سمعک داخل گوشی شارژی اکتیو پرو مجهز به میکروفونهای دایرکشنال (جهتدار) است. این میکروفونها یکی از ویژگیهای مهم در سمعکهای پیشرفته هستند که به بهبود کیفیت شنوایی کمک میکنند.
میکروفونهای دایرکشنال این قابلیت را دارند که صداهایی که از جهتهای خاصی میآیند (معمولاً از جلوی کاربر) را بیشتر تقویت کنند و صداهای ناخواسته یا نویزهای پسزمینه را کاهش دهند. این ویژگی به ویژه در محیطهای پر سر و صدا، مانند رستورانها یا جلسات شلوغ، بسیار مفید است و به کاربر کمک میکند که به راحتی مکالمات را دنبال کند و صدای افراد مقابل را بهتر بشنود.
سمعک اکتیو پرو تولید چه سالی است؟
سمعکهای اکتیو پرو (Active Pro) معمولاً در دسته سمعکهای پیشرفته قرار میگیرند که در دهه اخیر تولید شدهاند. مدلهای جدیدتر این سمعکها معمولاً از سال 2021 به بعد به بازار عرضه شدهاند.
مطالب مرتبط:
[…] آب دیجیتال برند محصولات اتیکن ای ام / AM برنافون رکستون زیمنس / سیگنیا فوناک یونیترون استارکی ویدکس بخش وبلاگ سمعک مقالات […]